Prokupčanka podvodila devojčicu (14) iz Niša

Četraestogodišnja devojčica iz Niša silovana je početkom septembra u Ražnju, a zbog toga je uhapšena Kristina M.(33) iz Prokuplja koja je podvodila nesrećnu devojčicu.

Kristini M. je odrežen pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela trgovina ljudima, a muškarac koji je obljubio dete je saslušan i iz Višeg suda je predloženo da se i njemu odredi pritvor.

Kristina M. se sumnjiči da je četrnaestogodišnju devojčicu početkom septembra, u dogovoru sa jednim muškarcem, dovela na ugovoreno mesto u okolini Ražnja gde ju je on seksualno iskoristio – rečeno je u policiji.

U Višem javnom tužilaštvu nam je rečeno da su neki od svedoka kao i devojčica saslušani prošle nedelje kao i da devojčica nije oteta.

Reč je o vrlo osetljivom predmetu jer devojčica nije kidnapovana. Kristina M. je jednostavno dogovorila vreme i mesto u jednom selu kod Ražnja gde će doći sa detetom da bi je muškarac seksualno iskoristio. Ne možemo da tvrdimo koliki je iznos tražen za taj bestijalan čin. Nestanak devojčice nije prijavljen, a nije bila ni zatočena. Kristina M. je jednostavno došla po devojčicu tog dana i odvela je u to selo znajući šta će da joj se dogodi – rekli su nam u istrazi.

Kako nezvanično saznajemo, dete živi u jednoj niškoj porodici i nije osoba sa posebnim potrebama.

Devojčica je upućena na psihijatrijski pregled i trenutno je u dobrom zdravstvenom stanju. Jedan deo svedoka je saslušan, jedan će tek biti – rečeno nam je u Višem sudu u Nišu.

Za sada, ostaje nepoznanica da li su roditelji znali da će Kristina M. odvesti dete u okolinu Ražnja.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *