Prosidba na bajkerski način uz filmski scenario (VIDEO)

Nikola Radojković, motociklista iz Aleksinca priredio je pravo iznenađenje svojoj devojci Milici da bi je zaprosio na originalan način, a sve je izgledalo kao na filmu. Kako nam priča Nikola, njoj je rođendan 4. avgusta, a slavila ga je tri dana ranije. Pre toga, javili su joj da je pao i da je povređen, dovezli je do jedne lokacije u Aleksincu i onda je za nju usledilo pravo iznenađenje – prosidba na bajkerski način! Prosidbu možete pogledati na ovom VIDEO materijalu.

nikola
Polubac posle izrečenog „DA“

-Dugo, od pre nekoliko meseci ja planiram da joj priredim takvo iznenađenje i da je zaprosim na neuobičajan način, ali nikako da se slože sve kockice. Sve je ispalo super na kraju i hvala drugarima i svima koji su mi pomogli da je obradujem i zaprosim. Ona je očigledno prvo mislila da je nešto povodom rođendana, ali kada je videla prsten, sve je bilo jasno-ističe Nikola.

nikola2
Nikola prosi Milicu (kao što je red) na kolenima

Adrenalin koji bajkere motiviše na brzu vožnju, ovoga puta je bio zaslužan i za inspiraciju jednog kreativnog i hrabrog momka, koji osim što je ludo zaljubljen u motore, bezgranično voli svoju devojku. Izabrao je možda pomalo stresan način da je iznenadi, ali sve je na kraju ispao događaj koji će oboje pamtiti zauvek.

Gradjanin.rs (Uz veliku zahvalnost Dušanu Ostojiću iz Aleksinca)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *