Prosidba uz transparent na Tvrđavi – Jovana rekla „DA“ svom Nenadu

Niš definitivno postaje grad neobičnih prosidbi! Nišlija Nenad Seferović(23) večeras je zaprosio svoju dragu Jovanu(21) ispred niške Tvrđave, a na njeno veliko iznenađenje jer nije znala šta joj priprema šestogodišnja ljubav i prijatelji.

Nenad-i-Jovana
Prosidba uz transparent na Tvrđavi i obavezan prsten

-Već šest godina smo zajedno. Od petnaeste godine smo zajedno i stvarno odlično funkcionišemo pa sam zato i odlučio da je zaprosim na ovaj neuobičajan način – kaže kratko Nenad, „braneći“ se od rođaka i prijatelja koji žele da mu čestitaju uspešnu prosidbu.

nenaad-i-jovana
Nenad i Jovana sa kumom i Jovaninim bratom, Urošem Krstićem

Nenad je, inače sa prijateljima organizovao da Jovana, onako neobavezno, krene sa drugaricom na piće. Dok iz centra prelaze most, trebale su da ugledaju transparent na Tvrđavi na kome piše „jedina vrediš, udaj se za mene“. Tako je bilo. Videle su transparent, a onda je on došao kolima do njih, „klek’o moleći za Jovaninu ruku uz obavezan prsten“.

-Čekajte malo da dođem sebi. Divno, ko bi ovo očekivao, stvarno sam ushićena – rekla je buduća mlada koja je u trećem mesecu blagoslovenog stanja što će biti kruna još jedne velike niške ljubavi. Okolni prolaznici nisu propustili priliku da slikaju ovaj trenutak, ali i posle jakog zagrljaja da ovom paru poklone aplauz.

Gradjanin.rs

8 Comments

 1. Veću glupost nisam skoro vide. Nisam zavidan al se ovo vidi da je…
  Ovaj mi liči na nekog buzdovana koji eto rešio da zaprosi ribu „jer je to u trendu bate“ ili „jbg zatrudnela pa mora se i venčamo“
  Ajd pa tako. Ovom momku bih preporučiju i nadalje zatupljivanje u teretani.
  Pozz

 2. „Деца праве децу и жене се и удају…јадна деца те деце…“
  НЕ!!!! Треба да сачекају да напуне бар 40!!!
  Питај мајку са колико је тебе родила!!! Какав-ва геније-алка…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *