Protest: Ako nema sporazuma, stanari od 1. maja ne plaćaju račune Objedinjenoj naplati?

Predstavnici Udruženog pokreta slobodnih stanara i vlasnika privatnih zgrada okupili su se danas oko 17 sati ispred Gradske kuće u Nišu.

foto: gradjanin.rs

Jedan od starijih građana koji se danas obratio na protestu izneo je predlog da se da rok do kada treba da se reše njihovi problemi i da ako se ne postigne sporazum, od 1.maja da svi prestaju da plaćaju račune Objedinjene naplate. To je naišlo na odobravanje mnogih sa skupa. Sporazum se odnosi na ugovor s Gradskom toplanom o isporučivanju i obračunu daljinskog grejanja. O ovom predlogu se predstavnici organizatora nisu izjašnjavali na protestu.

Organizatori protesta predložili su da se napravi lista građana koji žele da govore na sledećem skupu koji je zakazan za sutra u 17h ispod Gradske kuće.

Građani koji su glasno iskazivali svoje nezadovoljstvo lošim radom gradskih preduzeća želeli su da se obrate javno na protestu, ali je dogovoreno da se lista napravi za sutra.

gradjanin.rs

2 Comments

  1. A, koga ovi ladoleži i džabolebonje, predstavljaju?
    U čije su se ime, svi u novim, perjanim jaknama okupili – žaleći kako se nema.
    Onaj ko zaista nema, nema vremena za ovakve cirkuse( u kojima Đokica i njegoi žele da pokupe kajmak), nego radi da bi zaradio pare.

    1. A sve pare koje zaradi da da ladoležima u JP da se oni namire, a od ostatka (ako ga bude) da zaposle još nekog „stručnjaka“ za dokolicu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *