Radnički bledo protiv Crvene Zvezde – izgubio 3:0 (golovi video)

Fudbalski klub „Radnički“ Niš izgubio je danas u 1. kolu Super lige na stadionu Rajko Mitić u Beogradu od Crvene Zvezde reultatom 3:0.

https://www.youtube.com/watch?v=cAktnnkAEEM

Mrežu gostiju načeo je Aleksandar Pešić u 40. minutu, a dvostruki strelac za crveno-bele bio je Slavoljub Srnić u 56. i 87. minutu. Treći gol je postignut iz očiglednog ofsajda, a Boaći ga je pripisao sebi podigavši ruku, ali protokol je Srnića upisao kao strelca. I da Boaći nije dodirnuo loptu, ako je dodirnuo, zastavica je zbog ofsajda morala da bude podignuta jer je Srnićeva lopta išla ka Boaćiju koji je bio u ofsajdu.

Dok je Crvena Zvezda ređala šanse tokom prvog poluvremena, niški tim se branio i nije pružio nikakvu želju da krene u napad na ne tako jake crveno bele. Pešić je upisao dve šanse tako da je rezultat mogao da bude i ubedljiviji. sama činjenica da je prvu izgledniju priliku imao Noma u 65. minutu, govori koliko je Radnički igrao odbrambeno.

Peter Pakult, trener „Radničkog“ je na kraju meča rekao da je jasna situacija da niškom timu nedostaju iskusni fudbaleri koji su napustili Radnički.

Crvena Zvezda je imala četiri utakmice i vidi se da je igrački jači od Radničkog – rekao je Pakult.

Radnički u sledećem kolu očekuje susret sa Mladošću iz Lučana.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *