Radnički: Opstrukcija fer igre je uspela – čestitamo Partizanu na pobedi van terena!

Posle jučerašnje prvenstvene utakmice sa Partizanom, FK „Radnički Niš je objavio oštro saopštenje u kome naglašava razne pritiske beogradskog kluba. Utakmica se završila 3:1 u korist Beograđana.

foto: Fk Radnički

Nakon utakmice sa Partizanom možemo da konstatujemo da su konstantnim pritiskom na sudije i javnost uspeli da ostvare unapred zacrtani cilj. Radnički je najgrublje pokraden jer su sudijske odluke direktno uticale na ishod utakmice. O njihovoj manipulaciji govori i činjenica da su dan pre odluke, objavili da oni “znaju” da će suditi Bojan Nikolić, čime su namerno obmanuli javnost kako bi sudili oni koji njima ocigledno odgovaraju. Ubeđeni smo da bi tok utakmice bio potpuno drugačiji da je sudija u 5. minutu pokazao crveni karton zbog grubog udarca glavom u stomak našeg igrača. Uostalom, na utakmici je bio evidentan niz grubih startova protiv naših fudbalera koje sudije nisu „videle“ ili nisu želele da vide. Nećemo ni da govorimo o sviranju nepostojećih ofsajda, što se može videti na snimcima, navodi se na sajtu kluba.

Oni dalje dodaju da su razočarani time da je 14.000 hiljada zaljubljenika u sport, umesto „da uživaju u lepoj fudbalskoj predstavi naših najboljih klubova na Čairu, videlo još jednu utakmicu u kojoj je centralna figura bio sudija“.

https://www.youtube.com/watch?v=MeMQ7W6JxJU

Takođe, blefiranjem oko negiranja odluke u vezi prisustva trenera Marka Nikolića, ali i impliciranjem da u Niš vode kuvara kako ih neko ne bi otrovao tokom boravka u Nišu, pokazali su na šta su spremani kako bi sebi stvorili uslove za pobedu, iako su time unizili sport. Izvrtanje činjenice da neko vodi sa sobom kuvara, odnosno stavljanje u kontekst da neko planira da ih otruje, duboko vređa razum ako se zna da taj kuvar ide sa njima poslednjih 10 godina, ali ne da im kuva, već da sastavlja jelovnik. Opstrukcija srpskog fudbala i fer igre je uspela pa čestitamo Partizanu na pobedi van terena – saopštio je niški tim.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. „Da l’ je moguće…“ ? Narod tj. naša najmladja populacija gubi vreme na nebuloznim utakmicama , koje se održavaju u čast još nebuloznijih predstavnika „države Srbije“ ???
    Svim igračima tzv. „Prve lige“ da nacrtamo dve ovce – ima da izgube 19.komata ! Svi , be , imaju po tri leve noge , za desne neču ni da pričam !!!
    „Igrači“ fuzbala su invalidi , „predsednici“ tzv. Niških „opština“ su invalidi , što organski , što neorganski …pa šta be mi ‘oćemo ? ‘Oćemo zdrav narod , zdrav naraštaj a odgajaju ga sve sami bolesnici !!!
    Fuzbal ??? I njega ga igraju „zdravo“ bolesni – imaju 2,5 minuta od malog odmora – veliki i neću da spomonjem – to je već DOKTORAT !
    Ne kažem da sam pametan … nego najpametan ! Svidjalo se nekima ili ne ! Mož’ mi pljunete pod … tišljeraj !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *