Sajam lova i ribolova početkom maja u Hali „Čair“

Svi ljubitelji lova i ribolova i ove godine će moći da prisustvuju 22. po redu tradicionalnom Sajmu lova i ribolova pod nazivom „NIŠ 2024“, koji će se održati u periodu od 9. do 12. maja 2024. godine u hali „Čair“.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnologijama u ovoj oblasti i uživaju u raznovrsnom asortimanu opreme, alata, odeće i obuće namenjenih kako iskusnim lovcima i ribolovcima, tako i početnicima.

„Spremili smo bogatu ponudu za ljubitelje lova i ribolova. Na sajmu će biti svi vodeći uvoznici i distributeri lovačke i ribolovačke opreme. Ovu manifestaciju pratiće dodatni, sada već tradicionalni programi i sadržaji“ – kažu organizatori iz SC „Čair”.

Ovaj dugogodišnji sajam, ističu organizatori, postao je omiljeni događaj među ljubiteljima lova i ribolova, jer donosi bogatu ponudu opreme i sadržaja za sve posetioce.

Vrata hale „Čair“ biće otvorena za posetioce svakog dana od 10:00 do 19:00 časova. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 200 dinara, dok je za grupne posete cena ulaznice 150 dinara po osobi.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *