Samo u Nišu: Neven zaprosio Milenu dok su igrali basket “1 na 1” (VIDEO)

Niš – grad neobičnih prosidbi! To definitivno dokazuje kratak klip iz sale Gimnazije “Svetozar Marković” u Nišu, gde je juče Neven Obradović, posle partije basketa “1 na 1” zaprosio svoju dragu, Milenu Janković.

Neven-Obradovic-i-Milena-ja

Prelepa slika iz ove gimnazije svakako je bila propraćena brojnim prijateljima koji su znali za malu Nevenovu tajnu, “dok Milena nije ni slutila da će joj “bezazleni faul” doneti jednu od lepših stvari u životu. I sigurno, nezaboravan trenutak, a što se može videti na snimku. Neven je istina, dodao propratni komentar: Ko ne želi da gleda košarkaško umeće Milene, i neumeće moje malenkosti, neka prebaci na 1:35, kada se prosidba i dogodila.

 

Zabavljamo se šest godina. Košarkaški teren sam izabrao jer smo se upoznali preko košarke. Milena je bivša košarkasica, a i ja sam igrao. Uopšte, nekako smo košarkaški par, vezani za taj sport – kratko Neven komentariše ovaj lepi gest.

Neven Obradović je radio i kao sportski novinar, a sada je asistent na na Filozofskom fakultetu dok je Milena je student završne godine na master studijama Turizmologije (PMF).

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *