Smenjuju direktora Gradske toplane Zorana Stojanovića

Direktor Gradske toplane Niš, Zoran Stojanović biće smenjen s te funkcije. Ovo je jutros potvrdio gradski većnik, Miloš Milošević rekavši da se u nizu problema nije dobro snašao. Kako nezvanično saznajemo, za to mesto se „planira“ Predrag Milačić, nekadašnji kadar Srpskog pokreta obnove i direktor Objedinjene naplate u Nišu.  Da li je to tačno videće se 7. juna, kada bi trebala da zaseda Skupština grada Niša.

Priprema se smena: Zoran Stojanović

Jeste, tačno je da se planira da se na to mesto dovede nestranačka i stručna ličnost. Nama u narednom periodu sledi nekoliko poteza koje će novi direktor preuzeti. Jeste da to mesto (direktora Gradske toplane) nije baš zahvalno. Planira se smanjenje gubitaka toplotne energije u cevovodima. Neki radovi su u toku, a biće ih još, tu je i štelovanje podstanica i još niz poteza koji će smanjiti gubitke, a samim tim će i računi za grejanje biti niži – rekao je Milošević u jutarnjem programu Niške televizije.

Gradski većnik Miloš Milošević

Milošević je istakao da građani koji su se odlučili da plaćaju grejanje po kvadratu, nisu dobro uradili jer su plaćali višu cenu grejanja.

Mi smo sada krenuli u pripremu naredne grejne sezone. Ispostavilo se da su ljudi koji su plaćali po potrošnji, a što po zakonu to tako moramo da radimo, su imali niže račune za grejanje – dodao je Milošević.

Zoranu Stojanoviću se, između ostalog, zamera što je imao izuzetno slabu komunikaciju s medijima i građanima.

N.M.

2 Comments

  1. A taman je v.d. „ušo u fazon“ i objasnio nam računicu o naplati utroška toplotne energije !
    Šta ako je „budući“ tj. PM , zaboravio računicu – ima nas „oderu“ !

  2. Kao prvo, sadasnji v.d. direktor Stojanovic je kao sto sama skracenica v.d. kaze, vrsilac duznosti direktora! Znaci privremeno postavljen pre tacno godinu dana. Tako da mu sada istice rok! Prema tome i ova gradska odnarodjena vlast baca maglu i zamenjuje teze i manja igrace nas rukovodecim funkcijama. I izbegava da nislijama saopsti punu istinu kako se potkradaju korisnici centralnog grejanja!A za odluke grejanju koje ste izglasali pre prvomajskih praznika kad tad pojedinci ce odgovarati!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *