Specijalni popust za komplete ulaznica do kraja januara – od 1.februara kompleti za Nišville 2016 po drugoj promo ceni!

33. Internacionalni niški jazz festival Nišville 2016 će se održati od 11. do 14.avgusta 2016 na niškoj Tvrđavi, a komplet karata će koštati 3.000 i neposredno pred početak festivala 3.600 dinara.

nisville-keser

Do 31.januara (još samo četiri dana!) aktuelna je prva promo cena od 1.500 dinara za 25 koncerata na glavnim binama, a od 1.februara 2016 kompleti ulaznica će biti skuplji.

Na ovogodišnjem Nišvilu između ostalih nastupiće velika britanska soul zvezda Joss Stone, američki trio jazz velikana – Cyrus Chestnut, Lenny White i Buster Williams , legendarni britanski jazz-funk band Shakatak i mnogi drugi.

Treba napomenuti da će komplet ulaznica za glavni festivalski program (Earth & Sky stages) važiti i za Midnight Jazzdance stage za koji ulaz neće biti besplatan na narednom izdanju festivala, a na kome će nastupiti vodeći svetski DJ-evi i producenti.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na: www.eventim.rs

Organizatori naglašavaju da komplet-karta važi za jednu osobu i da ima samo jedan kupon (11-14. avgust 2016.) jer će prilikom prvog ulaska u glavni festivalski prostor karte biti poništene, a posetioci će  umesto njih dobiti narukvice uz koje će ulaziti narednih dana, a moći će i tokom trajanja festivala da nesmetano izlaze i ulaze u glavni festivalski prostor.

Od 11. do 14. avgusta 2016. na niškom jazz festivalu na 10 festivalskih bina biće izvedeno 100 koncerata na kojima će nastupiti 600 izvođača.

Više informacija: www.nisville.com

http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/ nisville-2016-nis-niska-tvrdava-410191/event.html

Nišville team

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *