Srđan Dinčić predstavlja svoj stand up „Treće stanje“

Srđan Dinčić sa svojim stand up specijalom “Treće stanje” nastupiće 10. aprila u Domu vojske od 20 časova u Nišu.

Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom. Nastup se u Beogradu održava jednom mesečno u Ustanovi kulture “Vuk Stefanović Karadžić” nakon dva reprizna igranja u matičnom klubu organizacije Standup.rs, Ben Akiba comedy club-u, a sprema se turneja po gradovima, što je bio slučaj i sa prethodnim specijalom “Đavo iz jagode”. Nakon premijere u Beogradu ,Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Bečeju.

Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima 6 godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu. Njegova 3 One man show-a do sada su : „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“ dok će četvrti biti premijerno izveden na Stand up Festu 2017. godine.

Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu.

Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, i Večeri improvizacije, koju izvodi već 3 godine sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IRL).
Cena karte je 500 dinara. Karte se mogu kupiti na blagani Doma vojske ili rezervisati na broj 062321204

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *