Tončev: Lalatović ostaje na klupi „Radničkog“, sve ostalo su gluposti

Nenad Lalatović ostaje trener niškog FK „Radnički“. Ovo nam je potvrdio predsednik kluba Ivica Tončev, a na pisanje medija da će biti smenjen s klupe „Reala sa Nišave“. Ovu priču su „podgrejali“ i takozvani mediji koji su preneli da će u narednom periodu na niškoj klupi biti Aleksandar Veselinović, a da se Lalatović vraća na čelo tima iz Novog Sada, Vojvodine.

Lalatović (u beloj košulji) pozdravlja nišku publiku

Tončev se trenutno nalazi u inostranstvu, ali nam je kratko potvrdio da Lalatović sigurno ostaje do kraja ugovora koji ističe decembra meseca.

Nekome ne odgovara jak „Radnički“ i sada hoće da potkopa veliki uspeh kluba. O tome što mi pričate i što me pitate, ja nemam nikakva saznanja. Kod nas i na tarabi da piše „Banka“ neko bi poverovao u to. Mi ćemo verovatno sutra imati sastanak i možda se i javno oglasimo na ta podmetanja koje se pričaju – rekao je Tončev.

Lalatović je na poslednjoj utakmici u Novom Sadu protiv Proletera odsustvovao zbog bolesti, mada je doputovao u taj grad. Niški tim čvrsto drži drugu poziciju na tabeli odmah iza Crvene Zvezde.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *