Urban fest se seli u Narodno pozorište zbog kiše

Zbog najavljene kiše i lošeg vremena, od večeras će se sve predstave ovogodišnjeg „URBAN FESTA“ igrati u Narodnom pozorištu. Ulaz je slobodan, a vreme početka predstava ostaje nepromenjeno.

Treće veče „URBAN FESTA“ otvoriće “Preljubnici“, Marka Kamoletija, koje izvodi Račansko pozorište Kulturnog centra ”Radoje Domanović”. Ovaj komad igraće se na sceni Narodnog pozorišta od 20.30č.

Od 22 sata na scenu Narodnog pozorišta stupaju domaćini – Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra Niš, koje će izvesti komad „Sve o ženama“, Mire Gavrana, u režiji Miloša Cvetkovića.

Podsetimo, na drugoj festivalskoj večeri odigrana je predstava „Peščanik“, koju su izveli glumci iz Kragujevca, kao i „Antigona“, kojom su se predstavili Šapčani.

Izuzetno nam je drago što je dosadašnja izvođenja u parku Čair ispratilo više stotina Nišlija i želimo da se zahvalimo publici na poverenju koje nam ukazuje punih četrnaest godina! Pozivamo sve da budu sa nama i narednih dana, kako bismo svi zajedno uživali u predstavama koje nam donose glumci iz čitavog regiona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *