„Za buduće mame” – humanitarni turnir u stonom tenisu „Liga++ IT Open“

Treći po redu humanitarni turnir u stonom tenisu „Liga++ IT Open“ u organizaciji Lige++ a u saradnji sa niškim Džedajskim Pokretom, održaće se od 5. do 7. marta. Turnir je, kako kažu organizatori, nastao kao logični sledeći korak humanitarne IT lige u malom fudbalu, čiji učesnici su i predložili nadmetanje u stonom tenisu. Sav prikupljeni novac će biti doniran u fond projekta „Za buduće mame” Džedajskog pokreta.

Turnir će imati 2 kategorije, pro turnir na kojem će se takmičiti najbolji takmičari sa prethodnih turnira i takmičari koji imaju profesionalno, poluprofesionalno iskustvo, i rekreativni turnir.

Svaki igrač kako bi učestvovao treba da donira minimum 1000 dinara, a količina doniranog novca biće anonimna. Sav prikupljeni novac će biti doniran u fond projekta „Za buduće mame” Džedajskog pokreta. Ovaj projekat je nastao potpisivanjem memoranduma o saradnji između Džedajskog pokreta i Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Nišu u cilju opremanja te klinike novom, modernom opremom.

„Cilj je da u naredne dve godine opremimo kliniku sa što većim brojem nove opreme. Vreme je da omogućimo da devojke i buduće mame dožive porođaj na modernim stolicama, nežno i udobno koliko god je to moguće.“ – navode iz pokreta.

Pravo učešća imaju sve osobe koje se profesionalno bave nekim poslom u sferi informacionih tehnologija. Provera igrača će se vršiti putem LinkedIn profila ili CV-a, a studentima i osobama koji nisu u radnom odnosu učešće nije dozvoljeno.

Svi mečevi će se igrati u stonoteniskom domu SC Čair od 18 do 22 sati, a svi učesnici turnira će dobiti medalje za učešće dok će najbolja tri takmičara na turniru dobiti pehare i poklon iznenađenja. Prijave su moguće na sajtu IT lige i otvorene su do 29. februara.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *