Zasluga direktora Lutkarskog pozorišta što je često posećavao naprednjačke mitinge

Većina iz Srpske napredne strake izabrala je v.d. Miljana Milenkovića profesora fizičke kulture koji je fakultet završio u Prištini na Kosovu. Predstavanvici opozicije su rekli da je ovakvo postavljeje vređanje glumačkog sastava pozorišta.

Srđan Nonić, iz Dosta je bilo rekao da je biografija napisana na nivou deteta iz osnovne škole i da čovek nema apsoslutno ikakve veze sa programskim planovima pozoriša i da je na ovom mestu mogao da bude neko ko je već zaposlen u pozorištu, a ne stranakča (naprednjačka) ličnost „koja je redovno posećivala mitinge“, saopštio je Nonić i iscepaeo Milenkovićevu biografiju.

Protiv ovog izbora bio je i Miodrag Stankovć DS i Branislav Jovanović, odbornik Niš moj grad.

Vidim da su ljudi koji prate gradonačelnika Niša, Darka Bulatovića zajedno s njim izašli iz sale što dovljno govori o postavljenju novog čoveka na tu funkciju.

Dragan Đorđević: Bruka od govora

Biografija nje napisana kako je napisana, i to vreme V.D. traje šest meseci pa hajde da vidimo da li ima mogučćnosti d avodi tu nkuću uli ne. I od kada vama postadete toliko važa kultura – rekao je frapantnu za govornicom rečenicu Dragan Đoršević, poznati ugostitelj i niški odbornik.

Dragoslav Ćirković je rekqo da to mesto nije za navežbanje.

Radmila Popović (Dosta je bilo)

– U članu 31. pravilnika Lutkarskog pozorišta navodi se da mora da ima iskustva u vođenju poslovima sa usltanovama kulture, i to nije važno da li je na šest meseci, ni na na nego šest dana. Postoji dodatna htrabrost gradske vlasti da posdži ovakav predlog i radovala bi me ideja da se povuče – rekla je Radmila Popović.

Većina se nije obazirala na to tako da je on izglasan sa 31 od 33 odbonika.

M.S.

2 Comments

  1. Неспорно очајна биографија је боље написана него овај ваш текст. Уведите алко-тест у редакцију.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *