Amerikanka propovedala glasno veru, a prolaznici mislili da hoće da skoči s mosta (VIDEO)

Niš možda mnogo toga nema, al’ blesavih priča ima na pretek. Šta se dogodilo danas u 18 sati na Tvrđavskom mostu?

Stigla Hitna pomoć, ali…

Jedna Amerikanka je stala na most kod Tvrđave i glasnim tonom počela je da propoveda svoju veru koja ima veze sa Isusom Hristom.

Policajac, verovatno misleći da hoće da skoči s mosta je odmah reagovao i zvao Hitnu pomoć.

Dok policajac, ali i Hitna pomoć nije stigla na most, nešto malo naroda se okupilo, a prišao joj je jedan deda s pitanjem „ćerko bre, što vičeš“? Mnogi su mislili da hoće da skoči s mosta, ali ona je uporno čitala Bibliju i to glasnim tonom. Policajac se zgranuo.

Mi smo stigli i videli da nema govora o samopovređivanju nego je Amerikanka samo odabrala to mesto gde bi ubeđivala narod u neku svoju veru. Za sve to vreme je neki momak snimao i njen govor i naš razgovor. Nismo medicinski ni reagovali jer nema povređenih – rekli su nam u Hitnoj pomoći.

Ova devojka, starosti oko 30 mgodina, je nastavila svoju misiju, ali na trgu Kralja Milana gde su je mnoge Nišlije šetači unezvereno gledali dok je pričala kako će Isus sve da nas spasi, a što se iz video materijala i može videti.

U Evropi i Sjedinjenim američkim državama su ovakvi „performansi“ manje – više normalni, ali Nišlije očigledno nisu još spremne za ovakvu vrstu komunikacije. Amerikanku niko nije od nadležnih službi „uznemiravao“ posle situacije na tvrđavskom mostu.

M.S.

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *