Banković pogođen u stopalo leve noge

Zoran Banković, nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde i Radničkog ranjen je sinoć u levo stopalo kada ga je za sada nepoznata osoba pogodila iz neposredne blizine, ispalivši nekoliko hitaca iz pištolja. Nezvanični izvori kažu da je bilo ispaljeno šest metaka. Incident se dogodio ispred njegove kuće u elitnom niškom naselju „Beverli hils“. U šturom policijskom saopštenju se navodi da se incident dogodio oko 21 sat na Bulevaru Medijana gde je ranjen muškarac, hicem iz vatrenog oružja. Policija navodi da to nije bilo samo okrznuće noge već da postoji prostrelna rana na stopalu leve noge.

– Zavod za hitnu medicinsku pomoć u Nišu povređenu osobu je prevezao u Klinički centar u Nišu gde je zadržan radi daljeg lečenja. U toku je intenzivni rad na utvrđivanju okolnosti u vezi s ovim događajem i pronalaskom izvršioca, navodi niška Policijska uprava.

– Parkirao sam kola i krenuo ka kući kada je iz susedne uličice istrčao muškarac sa kapuljačom na glavi i počeo da puca – kazao je Banković, Južnim vestima. Banković kaže da ne zna šta bi mogao da bude motiv ovakvom činu i da se nikom nije nikad zamerio. Banković se u Nišu bavi građevinskim preduzetništvom. Po gradu i društvenim mrežama već kolaju neproverene priče i pitanje da li je ovo bilo upozoravajući napad ili je raniji konflikt povezan sa fudbalom, a s obzirom na to da mu je pucano u noge.

M.S.
foto:rtv.rs

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266