Beskompromisna i punokrvna rok svirka: „Partibrejkers“ u Nišu početkom juna

Nakon dve godine, kada su koncertom u Nišu završili turneju povodom 40 godina postojanja benda, legendarni beogradski rok sastav „Partibrejkers“, održaće samostalni koncert u Nišu u subotu, 1. juna u dvorištu Univerziteta – Banovini, sa početkom u 21 sat.

Organizatori kažu da predstojeći koncert u Nišu obećava prepoznatljivu, beskompromisnu i punokrvnu rok svirku na kome će publika moći da uživa u probranoj set listi iz svih faza njihove plodne karijere.

„Prisutni će između ostalih moći da čuju i vanvremenske hitove kao što su: “1000 godina”, “Put za jug”, “Kreni prema meni”, “Hipnotisana gomila”, “Hoću da znam”, “Dugo te nema”, “Sit gladan”, “Sirotinjsko carstvo” – rekli su organizatori.

Grupu „Partibrejkers“ osnovali su avgusta 1982. godine Cane, bubnjar Goran Bulatović Manza, gitarista Nebojša Antonijević Anton i gitarista Ljubiša Kostandinović. Manza i Ljuba su svirali zajedno u grupi Republika, a Anton je u drugoj polovini sedamdesetih svirao u grupama BG 5, Butik i Šine. Gostovao je i na pločama drugih grupa, potpisujući se kao Riki Rif. Shodno svom razuzdanom ponašanju i po Canetovom doživljaju samih sebe, a u Manzinom prevodu, nazvali su se Partibrejkers.

Informacija o ceni ulaznica i pretprodajnim mestima biće objavljena naknadno.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *