Demanti: DS nema nikakve veze s potpisivanjem peticije za smenjenje cene grejanja

Poštovana redakcijo,
zahtevamo da, u skladu sa članom 83. Zakona o javnom informisanju i medijima Republike Srbije, objavite sledeći demanti.

gradjani

Na vašem web portalu je objavljena vest „DS: Grad mora da nađe rešenje i za građane, ali i za Toplanu“ u kojoj se, između ostalog, navodi da je izvesni g-din Bojan Stanković govorio „ispred grupe građana“ koja je potpisala peticiju za umanjenje cena centralnog grejanja koje isporučuje JKP Gradska toplana.

Izjavljujemo da su pokretači peticije Saša Kostić, Dragan Perić i Đokica Jovanović. Izjavljujemo, takođe, da ni jedna partija ne stoji iza ove inicijative, i da izvesni g-din Bojan Stanković nije jedan od pokretača ove inicijative, te da nije ovlašćen da govori „ispred grupe građana“ koji su potpisnici ove peticije.

Ovaj gest Demokratske stranke nije ništa drugo do uzurpacija, od svih političkih partija nezavisne, akcije samoorganizovanih građana.

Obaveštavamo javnost da ne učestvujemo u međupartijskom nadgornjavanju i ne dozvoljavamo da bilo koja stranka iz senke parazitira na rezultatima ove akcije velikog broja građana Niša.

Pokretači peticije:
Dragan Perić, Saša Kostić, Đokica Jovanović


Internet portal „Građanin“ je jedan od prvih koji je podržao akciju građana i Ulice Branka Krsmanovića.

Tekst iz Demokratske stranke je objavljen bez korigovanja imena i smisla samog saopštenja za javnost koje su dobili svi mediji.

1 Comment

  1. Normalno je da su pokretači inicijative gradjani,normalno je da pokretači inicijative nisu DS , DSS, SNS, SRS, SPS… i ostale stranke,jer se to njih ne dotiče i nemaju nikakav interes!Ne daj Bože , da sutra budu na vlasti , morali bi da „kusaju ono što su skuvali“ a gradjani će i dalje plaćati NENORMALNE CENE grejanja a oni će ,kao Pont/c/ije Pilat ,prati ruke i reći da su „čisti“. Predstavnici svih ovih stranaka,su se lepo uhlebili , imaju divna primanja tj. plate i „STOLI IH BOJKO“ ! Njima lepo a gradjanima , koji nemaju nikakvih prihoda sledi sečenje struje , oduzimanje stanova , odlaženje na parničenje i dokazivanje da nemaju ni dinara za dospele obaveze… Ali,to je normalno , jer u periodu , kada NAŠ /VAŠ/ premijer diktira smanjenje budžetskog deficita , koji uzgred budi rečeno gradjani nisu prouzrokovali, NEKO mora da podnese ,a ko će ako ne oni koji ga nisu izazvali/…Ako VAM JE LEPO NASTAVITE DA UŽIVATE U BEDI SVOG /JEDINOG/ ŽIVOTA I života VAŠIH BUDUĆIH GENERACIJA koje ĆE i ovako i onako OTIĆI VAN OVE VAŠE /NAŠE/ DIVNE SRBIJE !Uživajte u BGD-u , JAGODINI /ZOO VRT/, KRAGUJEVCU /“DIZNILENDU“/ , POŽAREVCU /“BAMBILENDU“/…NA VODI! HLEBA I PARA NEMA … ZNAČI…LEPO NAM /VAM/ JE ! To su znali i stari /“praistorijski“ Rimljani/ a to je i naše „praistorijsko“ pravo , što reče naš/vaš ,NJIN/ precednik Tomislav Nikolić , preteča brenda „tomovače“ rakije i „ILOVAČE“ zemlje ! NEKO ĆE MI REĆI: „ĆUTI TAMO“ , ali to ne prihvatam , jer ja jednostavno ,ZA SADA /JOŠ MOGU/ i razmišljam SVOJOM GLAVOM !ŠTO NE ZNAČI DA SAM PAMETAN TJ. IMAM MOZAK TJ. DA GA KORISTIM /uslovno rečeno/!!!
    Što kažu u Holivudu /Toponici , 16.km od Niša/, sve sličnosti sa stvarnim dogadjajima su slučajne i NENAMERNE !
    NIŠLIJE … U ZDRAVLJE !
    IMA SE VIDIMO U SLEDEĆIM NAŠIM ŽIVOTIMA I IMA NAM BUDE UŽASNO UBAVO !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *