Goleada na Čairu: Radnički u poslednjem minutu spasio rezultat 3:3

Na prvenstvenoj utakmici Radnički Niš – Borac iz Čačka viđena je danas prava goleada s krajnjim rezultatom 3:3. Rezultat se lomio u poslednjim minutima. Radničkom je ovo peta utakmica, završena nerešenim rezultatom. Niški tim sada ima 29 bodova, a u sledećem kolu gostuje Crvenoj Zvezdi.

radnicki-borac2

Nišlije mogu biti nezadovoljne ovim rezultatom jer je Borac u poslednjem minutu imao veliku priliku da pobedi, ali je Bajić (bivši igrač Borca) krajnjim naporima reagovao pa je lopta otišla tik pored stative u korner.

Prva dva gola za Borac dao je Mihajlović, a za Radnički Arsić i Petrović. Potom je Mrkić u 61. minutu postigao treći gol za Radnički, da bi u 73. minutu izjednačio Mihajlović iz Borca.

Definitivno, imamo teži period iza nas, donekle razumljiv i opravdan, jer dve godine funkcionišemo u kontinuitetu sa doziranim oscilacijama, koje su nam se desile i prošle godine. Karakteristika toga je da se iz njega ne izlazi tako lako. Potrebno je i da imamo podršku i sa tribina, i iz medija, svih koji mogu da doprinesu da osvojimo tri boda. Ja ne znam kada smo lako dobili neku utakmicu i verujem da neće biti lako ni protiv Borca, ali neki pokazatelji govore da smo u situaciji da damo dovodljno materijala za pobedu. Borac ima neke svoje probleme, pre svega neegativan bodovni saldo. No, imaju i svoje kvalitete. U napadu su opasni preko Lazara Jovanovića i Tijaga, odbrambeni fudbaleri dosta učestvuju u ofanzivnim prekidima. Još jednom napominjem, neće biti lako, ali naš cilj je jasan rekao je trener Radničkog Milan Rastavac uoči meča sa Borcem.

A.I.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *