Iz Partizanove lože flašicom vode pogodili dete – Nišlije htele da ih linčuju (video)

Beogradski mediji večeras su preneli jedan kontekst priče, a to je da je napadnuta Partizanova loža na „Čairu“ od strane Nišlija. To i jeste tačno, ali nigde se ne spominje da su bili isprovocirani.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=vr3dScuxj5s

Očevici ne poriču da se incident dogodio, ali naglašavaju da su ga izazvali gosti.

Nakon jedne šanse koju su imali „crno-beli“, a nakon odlične intervencije Borivoja Ristića u znak negodovanja gost u Partizanovoj loži bacioo je otvorenu flašicu vode. Flašica je u padu pogodila mališana koji je sedeo ispod lože, a u padu takođe isprskala i nekoliko navijača koji su ustali i negodovali na taj čin, ispričao nam je jedan od očevidaca.

Iako je Željko Pantić na Jutjub kanalu Partizan TV objavio da su „Namerno postavljeni ekstremni navijači Radničkog ispod lože delegacije FK Partizan“. Snimak koji su objavili jasno govori drugačije. Na snimku se mogu videti i deca i penzioneri, ali nigde „ekstremisti“. Pored verbalnih delikata, jedini greh vidljiv na ovom snimku jeste gađanje člana uprave FK Partizan kesicom semenki.

Praznik fudbala na Čairu. Radnički je dočekao vicešampiona države Partizan. Utakmica odlična, navijanje obe strane još bolje, nažalost rezultat i odlična igra Radničkog pali su u drugi plan.

A. Ilić
video: FK Partizan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *