Iz ugla Hitne pomoći i Policije: Petardom povredio potkolenicu!?!

Niška Hitna medicinska pomoć bila je sinoć na trgu Kralja Milana povodom proslave pravoslavne Nove godine sa tri ekipe i u tri slučaja su intervenisali zbog povrede od pirotehničkih sredstava, a jedna osoba je povredila potkolenicu. Oni kažu da je s obzirom na date okolnosti, „noć je bila relativno mirna“. Dušan Milenković, pomoćnik direktora ove institucije kaže da su sve rane, nanete pirotehničkim sredstvima, površinske i da su odmah sanirane.

 Iz ugla Hitne pomoći i Policije: Petardom povredio potkolenicu!?!

-Intervenisali smo oko 22,30 sati posle jedne tuče u nekom kafiću u Obrenovićevoj ulici gde je jedna osoba zadobila lake povrede. Imali smo šest alkoholisanih lica koja su odvežena na Endokrinologiju da bi dobili infuziju-ističe Milenković. U policiji potvrđuju da je na trgu bilo oko 8.000 ljudi.

Policijska uprava navodi da je doček Nove godine na trgu, ali i u gradu prošao bez incidenata.

-Tokom noći, policija je podnela prekršajnu prijavu protiv jedne osobe za narušavanje javnog reda i mira zbog korišćenja pirotehničkih sredstava. Pojačanom kontrolom saobraćajne policije, u toku održavanja koncerta, zbog vožnje pod dejstvom alkohola sankcionisano je devet vozača, od kojih je dvoje zadržano na trežnjenju, navodim se u saopštenju policije.

gradjanin.rs