Između Zvezdana i Darka ni(je) bilo sukoba oko kadroviranja za direktore

Između Zvezdana Milovanovića, predesnika gradskog odbora Srpske napredne stranke i Darka Bulatobvića, grasdonačelnika Niša, nije bilo nesuglasica oko kadroviranja za direktore niških preduzeća. Ovo je izjavio Zvezdan Milovanović u emisiji „Odgovorni“, autora Dušice Dejić na RTV „Belami“.

Zvezdan Milovanović i Darko Bulatović

Taj sukob je neko minskonstruisao da bi profitirao. Između mene i gospodina Bulatovića nije bilo sukoba. Ako ste ikada videli u bilo kom mom nastupu videli sukob sa Bulatovićem, ili u njegovom izlaganju neko protivljenje protiv mene, onda bi to trebalo da nam se pokaže, i onda možemo da pričamo o tome. Ovako je to samo prazna priča. Tačno je da u jednoj velikoj stranci kao štom je SNS može da ima različitih mišljenja. Ne možemo dvi da budemo istomišljeici – on je potvrdio da je ranije bilo sukoba (pre njegovog dolaska na to mesto) i da se dobro zna ko je iicirao te sukobe u stranci.

On je naveo da je zadovoljan kadrovima koji su došli na funkcije direktora u niškim javnim preduzećima.

U gradu, se inače, mnogo pričalo da se postavljanje direktora prolongiralo jer je postojao sukob između Bulatovića i Milovanovića, a pogotovui zbog Dejana Andrejevića, dosadašnjeg direktora JKP „ Naisusa“. I zaista nekoliko nedelja se nije zakazivalo Gradsko veće koije nbi prosledilo predloge niškoj skupštini pa su sumnje bile opravdane.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *