Masimo Savić počinje jesenju turneju 24. novembra u Nišu

Miljenik publike, Massimo Savić započeće svoju jesenju mini turneju u Srbiji koncertom u Nišu, koji će biti održan u petak, 24.novembra u velikoj Sali Doma vojske, sa početkom u 20h. Nakon niškog koncerta Massimo će sa svojim bendom nastupati 25.11. u Čačku, 26.11. u Kragujevcu, a finiš predstojeće turneje biće obeležen tradicionalnim koncertom u beogradskom Sava centru, 22. decembra.

Nakon hvaljenog albuma „1 dan ljubavi“ Massimo je nedavno pesmom „Tisuću ljudi“ i aktuelnim singlom „Neka ti plove brodovi“ najavio rad na novom studijskom albumu radnog naziva “Sad”, čiji se izlazak očekuje do kraja godine. Pored novih singlova i najvećih hitova iz svih faza njegove bogate karijere, na predstojećoj turneji se može očekivati i premijerno izvođenje još par novih numera.

Jako se radujem Sava centru, ali isto toliko i fantastičnim muzičkim putovanjima sa Nišlijama, Čačanima i Kragujevčanima«, kaže Massimo. A ova putovanja se pamte i prepričavaju.

Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske. Nove pesme i koncerti, sa naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

Ulaznice za koncert u Nišu mogu se kupiti na Biletarnici Doma vojske (Sinđelićev Trg bb), u Energy music shop-u (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb), kao i na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižara Delfi (Voždova 4), Big Star (Cara Dušana 65), Travego (Koste Stamenkovića 5), Exclusive change (Bulevar Medijana 21), Fun travel (Obrenovićeva bb – PC Gorča) i OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb).

Cena ulaznice je 1.500 dinara za Parter i 1.200 dinara za Balkon.

 

FB Event:

https://www.facebook.com/events/228285464369984/?fref=ts

Massimo web:

http://massimo.hr/

Massimo fb:

https://www.facebook.com/MassimoOfficial/

Eventim – prodaja karata online:

http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/massimo-nis-dom-vojske-474501/event.html?ct=Ni%C5%A1

Youtube za aktuelne spotove

Massimo – Neka Ti Plove Brodovi:

https://www.youtube.com/watch?v=K3AJVpymaxo

Massimo – 1000 ljudi:

https://www.youtube.com/watch?v=d8EbN8QMrLY

 

Za Menart,

Veroljub Radojković

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *