Nikola Jović šampion regiona, Stefan Skobelev najbolji u Beogradu

U Nišu je na terenima TAŽ-a završeno prvenstvo Teniskog saveza istočne Srbije u kategoriji do 12 godina.

Nikola Jović i Aleksa Stanković (foto TAŽ- klik za uvećanje)

Šampion regiona je Nikola Jović (TAŽ). On je u finalu savladao Aleksu Stankovića, tenisera Topličanina iz Prokuplja. Rezultat je bio 2:0 u setovima (6/3, 7/6). Treće mesto su podelili teniseri niške akademije Aleksandar Žikić i Ognjen Milenović.

Vredno sam radio tokom cele godine i ovo je samo potvrda tog rada i prethodnih rezultata. Super je da kao najbolji u regionu uđem u finiš ove godine“ – istakao je Nikola Jović prilikom dodele priznanja i pehara.

Pored Nikole, teniseri i teniserke Teniske akademije Živković su u poslednjih nedelju dana postigli još nekoliko zapaženih rezultata.

Stefan Skobelev je bio najbolji na Otvorenom prvenstvu Beograda za tenisere do 16 godina. Radi se o jakom turniru koji je okupio preko 30 tenisera. Natalija Nikolić i Mateja Milošević su bili najbolji u Nišu u konkurenciji do 14 godina, Anastasija Stoiljković je bila treća.

Najmlađi članovi niške akademije su iskoristili slobodan vikend za prijateljski meč sa klubom „MTP“ iz Skoplja, pa je i završeno nerešeno.

M.C.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *