Objedinjena naplata kupila mašinu za suđe u vrednosti od čak 200.000 dinara

Prilikom razmatranja o kredibilitetu direktora na poslednjoj sednici Skupštine grada Niša, Branislav Jovanović, odbornik kolaicije „Niš moj grad“ rekao je da je tada kandidatkinja, a sada direktorka Javnog preduzeća „Objedinjene naplate“, Jelena Stojanović preterala kada je kupovala mašinu za praje sudova.

Red ispred Objedinjene naplate da se plate računi

Kada govorimo o direktorima, dosadašnja direktorka je kupila mašinu za pranje suđa i to po ceni od 200.000 dinara. I to nije sve. Ona se ugovoriom obavezala da objedinjea naplata svakog meseca kupuje 10 kilograma praška od te iste firme od koje je kupila mašinu. Da li takve direktore trebamo da glasamo koji dok narod grca u dugovcima, kupuju najskuplje mašine – rekao je Jovanović javno za govornicom.

Branislav Jovanović za govornicom

U Objedinjenoj naplati smo saznali da je mašina za pranje sudova zaista kupljena, ali nisu znali da nam kažu koliko je plaćena.

Direktorka je celog jutra bila na sastancima pa nije mogla da se javi, a mi smo ostavili broj telefona na koji može da se javi i prokomentariše ove Jovanovićeve reči za govornicom Skupštine grada Niša.

Mi smo se raspitali u Studiju „Gorenje“ u Nišu. Najmodernija mašina za praje suđa, sa svim mogućnostima koji postoje u prodavnicama na Balkanu, košta 69,990 dinara. Postoji mogućnost da je Jovanović prevideo neki deo fakture te je u tu cenu uračunata i neka druga roba, ali to javnost neće znati bez objašnjenja direktorke.

Posle izglasavanja, većina je Jelenu Stojanović ponovo izabrala za direktorku.

M.S.

2 Comments

  1. Јелену би требало избацити из директорске фотеље као кофер, јер једино се тако можемо отарасити лоповчина.А СНС би морао да реагује како би почистио шљам из својих редова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *