Pakult imao prvi trening sa igračima „Radničkog“

Novi trener niškog „Radničkog“, Austrijanac Peter Pakult obavio je danas svoju prvu prozivku igrača. Na terenu su mu pomagali prvi pomoćnik Boban Dmitrović i trener golmana Miroslav Kine Stanković. Pakult je ugovor sa Radničkim potpisao na godinu dana.

foto: Fk „Radnički“ Niš

Na prvoj prozivci tima bili su: Saša Stojanović, Pavle Popara, Lazar Ranđelović, Andreja Apostolović, Miloš Petrović, Aleksandar Jovanović, Rijota Noma, Nikola Stevanović, Aleksa Jovanović, Nikola Mitrović, Aleksa Ivanović, Saša Domić, Nikola Suskić, Marko Listeš, Marko Branković, Dušan Živković, Lazar Anđelković, Lazar Kostić, Marko Stojanović, Aleksandar Arsić, Nikola Petković, Mladen Mitrović, Milorad Kojić, Nikola Krstić, Mladen Stojiljković, Vladimir Bajić, Lazar Nikolić, Aleksandar Pešić, Petar Bogdanović, Nemanja Ljubisavljević, Marko Tomić, Miloš Stanojević, Lazar Arsić, Petar Krstić, Nikola Stanković i Marko Mrkić. Ekipi će se naknadno priključiti Radoš Bulatović i Anid Travančić.

Pakult je u svlačionici održao petnaestominutni sastanak, upoznao se sa igračima i predočio im plan rada za predstojeći period priprema. Potom su se preselili na travnati teren stadiona Čair gde su najpre, podeljeni u tri grupe vežbali pas igru, a potom odigrali i međusobni duel. Treniralo se nešto slabijim intenzitetom pa je trening nakon 90ak minuta priveden kraju.

Na Čairu je danas viđeno dosta poznatih lica, osim fudbalera sa aktuelnim ugovorima u klubu bilo je tu i omladinaca koji pretenduju za priključenje prvom timu, potom igrača koji su vraćeni sa pozajmica ali i novih lica koja će se truditi da se igrom i zalaganjem nametnu stručnom štabu.

U narednim danima biće odlučeno i gde će ekipa obaviti bazični deo priprema, koji je planiran za narednu nedelju. Pre odlaska na pripreme izvršiće se obavezni medicinski pregledi svih pojedinaca a isti postupak planiran je i po povratku u Niš.

FK Radnički Niš

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *