Pokušavao da uvede decu u kola ispred OŠ „Kole Rašić“

Muškarac srednjih godina koji je pokušao da namami pojedinu decu u svoj automobil ispred osnovne škole „Kole Rašić“, to na sreću nije uspeo, potvrdio nam je direktor ove obrazovne ustanove Saša Tončev. Slučaj je odmah prijavljen policiji koja nam je potvrdila da se intenzivno traga za automobilom i muškarcem koji, po svemu sudeći, nije imao dobre namere.

– Deca ne daju toliko pažnje kao odrasli povodom ovog slučaja. Onako malo bojažljivo su se poverili razrednoj i mi smo odmah zvali policiju. Školski policajac je razgovatao sa decom. Nama je bezbednost na prvom mestu. Imamo dobar video nadzor i uveravam roditelje da apsolutno nema mesta panici – saopštio je Tončev.

– Policija intenzivno radi na ovom slučaju, imamo rezultata. Tu nije bilo nikakvog uvlačenja ili fizičkog kontakta-kazali su nam u policiji.

Ovo nije prvi slučaj „da muškarac pokušava da namami decu u kola“. Nešto slično se dogodilo i pre manje od godinu dana, ali tada nismo imali potvrdu policije kako bi objavili detalje tog incidenta.

M.S.

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266