Policajac hospitalizovan i van životne opasnosti – vozač Megana otpušten kući

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI koja se sinoć dogodila u Dušanovoj ulici u Nišu povređeni su policijski službenik Policijske uprave u Nišu, koji je upravljao službenim vozilom i vozač „Reno Megana“ niških registarskih oznaka.

foto: D.I.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 19,35, a kako saznajemo Hitna pomoć je pozvana minut kasnije tako da su reagovali sa dva sanitetska vozila.

Do nezgode je došlo kada je policijski službenik, da ne bi direktno udario u automobil „reno megan“ koji nije stao na znak „stop“, vozilom skrenuo sa puta i udario u izlog trgovinske radnje. Vozilo Interventne jedinice je, u trenutku nesreće, koristilo rotaciju, pošto su pripadnici policije bili na zadatku. Policijski službenik i vozač „renoa“ zbrinuti su u Kliničkom centru u Nišu, saopštila je policija.

Policajcu su se odmah aktivirali vazdušni jastuci tako da je prošao sa povredama glave i vrata.

Vozač Megana nakon pregleda, konstatovane blage kontuzije. Otpušten je na kućno lecenje. Policajcu je urađena dojagnostika, smešten je na Kliniku za neurohirurgiju radi dalje opservacije i dijagnostike koja će tek biti rađena. Nije životno ugrožen – dobili smo informaciju iz Kliničkog centra u Nišu.

M.S.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *