Saša Mladenović, direktor „Džonson Elektrika“ – počasni građanin opštine Crveni Krst

Direktor kompanije „Džonson elektrik“ koja ima svoj pogon u Nišu, Saša Mladenović postao je počasni građanin opštine Crveni krst, a priznanje mu je uručeno tokom proslave Dana opštine.

Veliki amfiteatar Elektronskog fakulteta u Nišu bio je tesan za narod koji je svečano obeležio Dan GO Crveni krst. Prikazan je film o svemu što se radilo i činilo da se ulepša i olakša život građana ove  po prostranstvu najveće niške gradske opštine, koja u svom sastavu ima i 23 sela.

Prvi čovek opštine prof. dr Miroslav Milutinović rekao je da se mnogo uradilo i mngo se postiglo, a posebno je vredna hvale saradnja sa privrednim kolektivima na ovoj teritoriji. „Džonson elektrik“ je bez premca na prvom mestu, pa je i njegov direktor Saša Mladenović zaslužio jedinstvenu čast da bude proglašen za počasnog građanina opštine Crveni krst.

Koktel sa bogatim posluženjem simbolično je ozvaničio uspešniju i bogatiju narednu godinu.

Zabeležili smo, takođe, i da je ovu svečanost uveličao svojim prisustvom poznati narodni poslanik Milija Milijić iz Svrljiga, inače predsednik Udružene seljačke stranke.

tekst i foto: M.Marković

1 Comment

  1. milutinovic je ispred izbora obecao ziteljima nase ulice delnicke u vrtiste da ce biti reseno vodosnabdevanje da deca vise nepiju bunarsku vodu punu arsena i bakterija kanalizaciju put struju slab napon ma nijedan kotejner nije postavio ali idu izbori

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *