Scene izgorelog autobusa se ne viđaju ni na filmovima

Vozača „Niš ekspresa“ Sinišu M. iz sela Pretrakovica kod Ražnja koji je poginuo jutros na regionalnom putu Kuršumlija – Prokuplje mnoge kolege ga se sećaju kao odgovornog vozača i dobrog druga.

Foto MUP

On je sa još četvoro putnika poginuo juče oko 6,45 sati kada je prema prvim informacijama prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa kamionom tutinskih registracionih oznaka.

Njegovog kolegu, Miodraga Đorđevića nalazimo na glavnoj autobuskoj stanici u Nišu koji je vidno uznemiren zbog smrti kolege i onog što je video kod mesta Barlovo.

  • Ja sam išao za njim i na mesto nesreće sam stigao petnaestak minuta kasnije. Trebali smo da se vidimo, a onda naiđem na veliku nesreću i saznam da je poginuo. Ono je bio užasan prizor. Ona žena izgorela nagnute glave pozadi, krv na sve strane, ma strašno. Onakve scene nisam video ni u filmovima, velika tragedija. Ne znam šta se dogodilo i ne bih o tome, to će istraga da utvrdi – priča Đorđević.
Zoran Radovanović i Miodrag Lazić

U Kliničkom centru u Nišu saznajemo da će jedan od rođene braće V.R. (59) koji je povredio donje ekstremitete ipak morati na operaciju dok se druigi brat takođe sa istimi inicijalima već nalazi na odeljenju Neurohirurgije u KC Niš, a zbog povrede glave. Oni se trenutno nalaze u stabilnom stanju.

Zoran Radovanović i Miodrag Lazić, direktori Kliničkog centra i Urgentnog centra saopštili su da je medicinska sestra iz Prokuplja preminula na operacionom stolu zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja.

Ovo je druga nesreća za nepunih pet meseci u kojima su poginuli putnici. Prva se dogodila 21. decembra prošle godine na pružnom prelazu Donje Međurovo kada vozač nije video voz. U toj tragediji je poginulo sedmoro osoba.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *