SRS Niš: Mediji kriju da je Šešelj izazvao Vučića na TV duel

Nikola Savić
Nikola Savić

Svedoci smo neviđene medijske blokade koja je prisutna na svakom koraku u Srbiji. Danas ne postoji ni jedan medij koji sme da prenese pravu sliku onoga šta se zaista dešava u Srbiji. Svi mediji uređuju se sa jednog mesta, a povampireni CK sekretari, zavrću ruke i onom malom broju novinara koji žele da zaštite svoju profesiju, saopštio je Nikola Savić, predsednik Okružnog odbora Srpske radikalne stranke u Nišu na konferenciji za novinare.

– Od javnosti se krije činjenica da je Vojislav Šešelj pozvao na TV duel Aleksandra Vučića što govori da Vučić ne sme da prihvati taj TV duel. Posebna priča je odnos medija prema srpskom junaku Vojislavu Šešelju. Ima li danas u Srbiji televizije, bilo sa nacionalnom bilo sa lokalnom frekvencijom, koja može obezbediti interesatnijeg i gledanijeg gosta od Vojislava Šešelja. Naravno da nema. A, da li je Vojislav Šešelj gostovao na nekoj TV, pa naravno da nije. Zbog toga i ne čudi što danas Srbiju ponižava svako i na svakom koraku. Mnogo više interesovanja za Vojislava Šešelja pokazuju strani nego domaći mediji-saopštio je Savić.

U saopštenju ove stranke navodi se „da bez obzira na sve, SRS na čelu sa svojim predsednikom naći će načina da dopre do svih građana Srbije i ubedi ih da ova vlast ne zaslužuje njihovo poverenje“.

M.S.
foto: gradski portal018, gradjanin.rs

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266