Uhapšen Boban Džunić i četvoro radnika Elektrodistribucije?

Boban Džunić, bivši predsednik opštine Palilula priveden je rano jutros u Nišu zbog sumnje da je zloupotrebio položaj, nezvanično saznaje Građanin. Njemu se stavlja na teret da je preusmeravao novac s jedne na drugu poziciju kao prvi čovek Palilule, iako to nije smeo da čini po zakonu. U pitanju je navodno novac dobijen od Evropske unije i sredstva za socijalna davanja.

Boban Džunić

Oko njegovog privođenja u Nišu vlada nepoznanica jer jutros u 8,20 sati u policiji smo dobili zvaničnu izjavu da niko nije uhapšen.

Nikakvog takvog hapšenja nije bilo, rekli su nam u Policijskoj upravi Niš što ostavlja mogućnost da su ga „stavili u obradu“ jedinice policije iz Beograda.

Nezvanično saznajemo da je u istoj akciji uhapšeno i četvoro službenika Elektrodistribucije zbog navodnog „štimovanja“ računa za struju. Hapšenje Džunića, koji je do nedavno bio na čelu Elektrodistribucije, i četvoro službenika ovog javnog preduzeća su dve odvojene stvari jer su i krivična dela različita.

Džunićev telefon je od jutros u 7,45 sati, od kada pokušavamo da ga dobijemo, nedostupan. O ovim hapšenjima bi zvanični organi trebali da se oglase, što ćemo odmah preneti.

Poslednja vest: https://www.gradjanin.rs/uhapseni-dzunic-pao-zbog-2-930-000-dinara/

N.M./M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *