Veliki bod za Naisu protiv Bekamenta

Naisa je uspešno započela nastavak šampionata u Arkus ligi. Na vrućem terenu u Aranđelovcu osvojen je bod protiv Bekamenta 20-20 (10-13), a prava je šteta što Naisa nije osvojila ceo plen.

Odigrala je Naisa hrabro i može se reći i, na neki način, iznenadila Bekament. U prvih 10 minuta pet različitih Naisinih rukometašica upisalo se u strelce, a Naisa je održavala korak, 5-5. Već tada se videlo da će Naisa biti tvrd orah…

U drugom delu, najpre Olivera Nikolić dovodi svoj tim u vođstvo od 4 gola prednosti, a onda nešto kasnije maksimalna 4 gola prednosti su i nakon uspešnog šuta Mile Mladenović.

Na kraju Bekament nekako stiže do boda, a frapantno deluje podatak da je tim iz Aranđelovca čak 12 puta imao kaznene udarce sa 7 metara, a ekipa iz Niša svega 4.

Pohvale idu na adresu golmanki Naise koje su odbranile čak 5 sedmerca, ali i za najefikasnije, Jelene Knežević i Tamare Simonović koje su postigle po 6 golova.

Utakmica, koja će, sasvim sigurno poslužiti i da se podigne samopouzdanje pred bitnije mečeve u prvenstvu. Pre toga, Naisa se u sredu, u kupu, sastaje sa ekipom Topličanina iz Prokuplja.

ŽRK Naisa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *