Za nedelju dana deset medalja za niške tenisere

Teniska akademija Živković iz Niša nastavlja kontinuitet odličnih rezultata na državnom nivou i za samo nedelju dana osvojene su 3 zlatne, 4 srebrne i 3 bronzane medalje.

 Tokom protekle nedelje teniseri i teniserke Teniske akademije Živković (TAŽ) su bili više nego uspešni na terenima širom Srbije. Nina Krstić je bila najbolja u Prokuplju na turniru za tenisere i teniserke do 10 godina. Na istom turniru teniserka Teniske akademije Živković Anastasija Cvetković je bila druga, a u konkurenciji tenisera vicešampion je član niške akademije Luka Stanković, treće mesto je pripalo Urošu Živkoviću. Anastasija Cvetković je zauzela i treće mesto na Kupu Srbije u Šidu u konkurenciji do 10 godina. Radovan Petrović je bio najbolji u Dimitrovgradu na turniru za tenisere do 8 godina. Anja Stanković, članica niške akademije, je osvojila titulu u Beogradu na Memorijalu „Miroslav Ratković“. Radi se o turniru prve kategorije do 14 godina. Anđela Petrović je vicešampionka Otvorenog prvenstva Beograda do 18 godina.

Na terenima Teniske akademije Živković se tokom vikenda igralo Ekipno prvenstvo Srbije u konkurenciji tenisera i teniserki do 18 godina. Turnir je održan u organizaciji Teniskog saveza Srbije (TSS).

Titulu vicešampiona Srbije ponela je ženska ekipa Teniske akademije Živković iz Niša, dok je u muškoj konkurenciji niška akademija bila treća. Kod tenisera je bila najbolja ekipa Crvene Zvezde iz Beograda, a kod teniserki Spartak iz Subotice.

N.C.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *