Zapaljena dva automobila niškog hotelijera

Ivan Spasić,poznati niški hotelijer i ugostitelj,vlasnik lanca hotela među kojima je i ,, My place,, u Nišu najnovija je žrtva divljanja piromana na niškim ulicama.

Spasićeva porodična kuća ispred koje su izgoreli automobili

U noći izmedju nedelje i ponedeljka ,na parkingu ispred porodične kuće Spasića u Mokranjčevoj ulici upljena su dva automobila, BMW i ,,Citroen,,.

  • Sve se dogodilo vrlo brzo.Vatra je buknula i dok su stigli vatrogasci BMW je izgoreo a ,,citroen pikaso,, znatno oštećen.Vozila su odmah posle požara uklonjena – kaže jedan od komšija.

Vlasnik automobila Spasić ne želi da govori o požaru.

  • Molim vas ja najradije ne bih da se o tome piše,rekao je Spasić novinaru.

Niška policija potvrdila je da je oko ri sata posle ponoći prijavljeno da u Mokranjčevoj ulici gore automobili  ali da je uzrok požara za sada nepoznat.

Veruje se da je požar na automobilima Spasića samo još jedna epizoda u divljanju niških piromana. Nije prošlo ni 24 časa od prehodne paljevine BMW na Vizantijskom bulevaru u Nišu koji je u vlasništvu supruge policajca.

Paljenje automobila na niškim ulicama i parkinzima unelo je nemir medju Nišlije jer se radi o čitavoj seiji od više od desetak vozila koja su upaljenja i izgorela u prehodnih desetak meseci.

Slučaj paljevine automobila niškog biznismena Spasića prijavljen je tužilaštvu i iostraga je utoku.

Gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *