Published On: sreda, 1. januara 2014.

Bez incidenata na Trgu, noževi sevali na kućnim žurkama

IMG_0713 (2)Dve osobe povređene su noževima rano jutros u tučama na kućnim proslavama Nove godine.

Iako je reč o odvojenim incidentima, skoro u isto vreme, oko 4 sata, dva vozila niške hitne pomoći u pratnji policije dovezla su povređene u urgentni centar niškog kliničkog centra.

Jedna osoba ubodena je u stomak, a druga u grudi, saznaje gradjanin.rs, ali za sada nema informacija da li su povređeni u životnoj opasnosti.

Ne računajući ova dva incidenta, dežurni u policiji i hitnoj pomoći proveli su  relativno mirnu prvu noć u 2014 – nekoliko tuča i desetak intervencija zbog prekomerne alkoholisanosti. Jedna osoba lakše je povređena u manjoj saobraćajnoj nesreći.

Maldić koji je povređen sinoć u detonaciji zaostalih raketa nakon vatrometa, nije se javio hitnoj pomoći, potvrđeno nam je u ovoj ustanovi.

Organizovani doček na centralnom gradskom trgu prošao je bez incidenata. Prema procenama niške policije,  na Trgu Kralja Milana  2014. dočekalo je oko dve hiljade ljudi.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>