Published On: nedelja, 1. decembra 2019.

Na podršci Vučiću u Nišu bili i Piroćanci i Belopalančani (video)

Par hiljada pristalica Srpske napredne stranke iz Niša prošetali su danas ulicama Niša u okviru akcije „Stop nasilju“. Akcija je sprovedena povodom naslovnice u listu NIN i „Danas“ gde je objavljena slika predsednika Srbije, Aleksandra Vučića u koga je uperen snajper. Nakon ove isečene fotografije objavljene u NIN-u, objavljena je i karikatura u listu „Danas“.

„Stop krvavom scenariju“ i „Đilase ne ubijaj Srbiju“, natpisi su na transparentima koji su predvodili kolonu. Na protestu su bii svi članovi Gradkog veća Niša , radnici i direktori javnih preduzeća i predstavnici pet opština u Nišu kao i zaposleni u njima. Tu su organizovano stigle i pristalice naprednjaka iz Bele Palanke i Pirota.

Prisutni na protestu su se okupili na nekoliko mesta u centru grada, a zatim svi zajedno prošetali od Narodnog pozorišta do Trga Stevanu Sremcu odnosno T.C. Kalča. Okupljanja je bilo kod Gradske kuće, Trgu Kralja Milana, Narodnom pozorištu.

Niški SNS je negirao da je organizator današnjeg skupa. Incidenata nije bilo.

M.S.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Nevidljivi autobusi kaže:

    A gde to videste autobuse kojima su Piroćanci organizovano stigli,a što ih ne uslikaste.. Ha.. Ha
    Pa naravno da niste mogli kad ih i nema…

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>