Published On: ponedeljak, 30. septembra 2019.

Od Nišlije iznudio 10.000 evra – ucenjivao ga „golišavim“ fotografijama

Policija je uhapsila muškarca M.I. (23) iz okoline Vršca zbog sumnje da je od jednog Nišlije (52) iznudio čak 10.000 evra, ucenjujući ga da će u javnost objaviti njegove kompromitujuće fotografije. Nezvanično saznajemo da fotografije imaju karakter koji ukazuje na seksualnu orjentaciju ovog muškarca iz Niša. Oni se nisu poznavali, ali su preko društvenih mreža slali jedan drugom obnažene fotografije, nakon čega je Vrščanin počeo sa ucenama.

foto: MUP

On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ucena.

Sumnja se da je on u zadnjih godinu dana od pedesetdvogodišnjeg muškarca iz Niša iznudio novac u ukupnom iznosu od oko 10.000 eura pod pretnjom da će njegove kompromitujuće fotografije proslediti njegovoj porodici. On je, kako se sumnja, od oštećenog zahtevao da mu novac uplaćuje preko PostNeta, a policijski službenici su ga uhasili neposredno nakon što je podigao novac u vršačkoj pošti – saopštila je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom  javnom tužilaštvu u Nišu.

M.S.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>