Published On: nedelja, 2. februara 2014.

[FOTO, VIDEO] Potraga završena: Uhapšeni otac i sin zbog razbojništva i krađe

otac i sin

Uhapšeni Goran Petrović (otac) i Marko Ljubenović (sin)

Niška policija uhapsila je sinoć oko 23 časa Gorana Petrovića (53) i Marka Ljubenovića (21) iz okoline Aleksinca, zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i teška krađa.

Osumnjičeni, otac i sin, krili su se u podrumu pomoćne zgrade koja se nalazi u dvorištu porodične kuće. Oni su bili u bekstvu zbog razbojništva koje su počinili 8. januara u aleksinačkom selu Krušje.

Policija je pronašla veliki broj tehničke opreme i razne druge robe, kao što su alati, muzički uređaji, LCD televizori, kompjuteri i drugo u vrednosti od oko 10.000 eura za koju se osnovano sumnja da potiče iz krađa koje su osumnjičeni počinili u 2013. godini.

Pronađen je video nadzor kojim je obuhvaćeno njihovo dvorište, pištolj i razna municija koji će ići na dalje veštačenje, kao i specijalni diverzantski upaljač na pomeranje kao i dva daljinska uređaja. Veruje se da su osimnjičeni planirali da bace eksplozivnu napravu na policijsku stanicu u Aleksincu.

Uhapšenima je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

[youtube url=“http://www.youtube.com/watch?v=GXi_zGbxrVA&feature=youtu.be“ width=“560″ height=“315″]

 

DSCN7835 DSCN7649 DSCN7651 DSCN7572

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>