Published On: subota, 22. februara 2020.

Topličko veče u Nišu krajem februara

Topličko veče održaće se u Nišu tradicionalno 29. februara ove godine u restoranu „Vazdušnja Banja“ (Igmanska bb) s početkom u 20 sati.

Slobodan Panić, predsednik Udruženja topličana poziva sve zainteresovane da se prisustvuju ovoj večeri gde se neguje kultura i običaji Topličkog okruga, a koji podrazumeva Prokuplje, Kuršumliju i druga mesta.

Pozivamo sve da sa prijateljima, poslovnim saradnicima i ljudima koji im znače dođu i provedu sa nama nezaboravno veče. Dođite da se družimo, razmenimo iskustva, sklopimo nova prijateljstva. Dobru zabavu i kvalitetan program garantuje Zavičajno Udruženje Topličana u Nišu – kaže Panić.

Cena konzum karte je 2000 dinara, a rezervacije su neophodne do 26. februara kako bi sve proteklo bez problema. Da bi se obezbedilo mesto u kafani potrebno je pozvati 069/612 472 i 065/4 777 903.

gradjanin.rs

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>