Published On: nedelja, 5. januara 2014.

Zaplenjeno pola tone duvana

rezani duvanIntenzivnim operativnim radom Niška policija je došla do informacije i presekla lanac nelegalne trgovine i tom prilikom zaplenila preko pola tone rezanog duvana.
U subotu 04.januara, u toku noći na auto putu Beograd – Niš, kod naplatne rampe Nais policija je, po saznanju da se rezani duvan prevozi teretnim vozilom brze pošte „BEX“ iz Šabca, zaustavila vozilo ove firme i u njemu pronašla 27 paketa ukupne težine 530 kilograma rezanog duvana čiji je promet kao akcizne robe zabranjen.

Duvan koji je nabavljen u Šabcu i Valjevu je bio namenjen mreži preprodavaca radi dalje prodaje na području Niša, Pirota, Leskovca i Prokuplja.

Policija inetnzivno traga za osobama sa područja Šapca i Valjeva koje su organizovale nelegalnu trgovinu rezanim duvanom, a svih 24 osoba koje se bave daljim nedozvoljenim prometom akciznom robom su identifikovane i u toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti i preduzimanju odgovarajućih zakonskih mera, kao i kontrola poslovanja preduzeća „BEX“ iz Šabca.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>