Published On: petak, 14. oktobra 2016.

Žarko Laušević i „Radnički je ljubav Niša“ otvaraju „Serbian film fest“ u Čikagu

Žarko Laušević i „Radnički je ljubav Niša“ otvaraju „Serbian film fest“ u ČikaguNaš proslavljeni glumac Žarko Laušević i niški film „Radnički je ljubav  Niša“ otvoriće Festival srpskog filma u Čikagu (SAD), a koji se održava od 2. do 4. decembra ove godine.

Ovo je vrlo značajan uspeh ne samo za agenciju „Synopsis“ koja je producirala film već i za Grad Niš.

Miodrag Miljković, producent filma ističe da je selekcioni odbor izabrao sedam igranih i dokumentarnih filmova koji su imali uspeh u matici Srbiji.

Nemam reči koliko je cela ekipa filma zadovoljna što se naš trud isplatio i doživeo ovakav uspeh. Puno je Nišlija i navijača „Radničkog“ u Čikagu koji su insistirali da što pre vide ovaj film. U filmu postoje kadrovi koje mnogi pamte iz vremena kada su se otisli u Ameriku tako da je to još jedna sentimentalna nota koju nosimo našim gledaocima u Čikago. Idemo u Ameriku da predstavimo naš grad i voljeni klub na pravi način – rekao je Miljković.

M.S.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>