Kile napokon sportista grada!

 

[dropcap color=“#DD3333″ type=“square“]g[/dropcap]radjanin: Ivan Milanović

ivan milanovic2U 35. po redu izboru Sekcije sportskih novinara Niša, u kojoj osim članova Sekcije učestvuju i dosadašnji laureati, džudista Kinezisa Nikola Milošević proglašen je Najboljim sportistom grada u 2013. godini.

Do ovog laskavog priznanja Nikola je došao nakon osvajanja bronzane medalje na Univerzijadi u Kazanju u sambou, sportu koji predstavlja miks džudoa i rvanja, a isto odličje pripalo mu je i na Svetskim borilačkim igrama koje su održane takođe u Rusiji.

U svom matičnom sportu džudou osvojio je srebro na Evropskom kupu u Sarajevu i bronzu na prvenstvu Balkana u Rumuniji.

Sezonu za nezaborav zaokružio je osvajanjem trećeg mesta na prvenstvu Srbije u ekipnoj konkurenciji sa svojim klubom Kinezisom.

Ovo je velika čast za mene i priznanje za moj dosadašnji rad. Ja sam veliki lokal patriota, rodjen sam u ovom gradu, u ovom gradu sam odrastao, stasao kao sportista i svaki svoj uspeh doživljavam i kao uspeh grada. Nagrada zaokružuje godinu kojom sam zaista prezadovoljan.

nikola milosevicNikola je nekoliko puta i u mlađoj i u konkurenciji seniora ulazio u najužu konkurenciju za najboljeg sportistu grada i ovog puta konačno mu se posrećilo.

Još jedan dokaz da se naporan rad i uložen trud kad-tad isplate. I ne samo moj već i ljudi koji me okružuju, i u klubu i u porodici, njihova podrška mi puno znači.

Poznajući i Nikolu i rad struke u Kinezisu sigurno je da se najbolji sportista grada neće uspavati na lovorikama.

Nastaviću da treniram, iako sam trenutno u Sloveniji na studijskom usavršavanju iz oblasti sportske dijagnostike. Ostajem do kraja aprila i jedva čekam povratak u Niš.

Judo Klub Kinezis 2013-12-31 09-31-49

Nikola se raduje pojavljivanju novog gradskog portala

Dosta vremena provodim na internetu i privatno i zbog studija. Na moje zadovoljstvo uz pomoć gradjanina.rs imaću dodatnu mogućnost da se brzo informišem o dešavanjima u gradu dok sam u Sloveniji. Želim vam dug i uspešan vek, što više lepih vesti, jer nam je ovih loših svima preko glave. Pozdravljam i posetioce portala i želim im sve najbolje u Novoj godini.

[info_success]Poslednjeg dana stare godine ovaj sjajni momak napunio je 26 godina. Pa, Nikola, sa 5 minuta zakašnjenja, gradjanin.rs želi ti srećan rođendan![/info_success]

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266