Besplatna olimpijska škola boksa u BK “Naissus”

U organizaciji Bokserskog saveza Srbije i Bokserskog kluba “NAISSUS” u Nišu počinje drugi krug upisa za besplatnu olimpijsku školu boksa. Školom će u Nišu koordinisati Slobodan Kostić, istaknuti trener reprezentacije Srbije i BK “NAISSUS”. Na facebook stranici kluba se možete i dodatno informisati o terminima u Nišu, kontakt informacije su dostupne i na promo plakatu škole.

Rad sa budućim polaznicima i polaznicama biće fokusiran na pedagoški rad, vaspitanje i na osnovne tehnike boksa. Posebno je važno istaknuti da je škola besplatna za polaznike uzrasta do 19 godina i to sve zahvaljujući velikoj akciji omasovljenja boksa koju sprovodi Bokserski savez Srbije“ – ističe Kostić.

Akcija se sprovodi i u ostalim gradovima naše zemlje sa ciljem da se u narednom periodu iznedre šampioni međunarodne i olimpijske scene. Bokserski klub „NAISSUS“ će tokom septembra posetiti nekoliko osnovnih škola i prezentovati viziju olimpijske škole boksa, a svi potrebni uslovi i rekviziti za rad škole biće obezbeđeni od strane saveza.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *