Published On: subota, 24. marta 2018.

Besplatni preventivni pregledi u KC i Domu Zdravlja

Besplatni preventivni pregled u niškom Kliničkom centru zakazani su za sutra, u nedelju, 25. marta u vremenu od 08 do 16 sati.

raniji pre4ventivni pregledi na očnoj klinici

Ovog meseca svi zainteresovani građani, moći će kod lekara specijalista, da obave ultrazvučne peglede abdomena, kao i dijagnostički pregled mladeža u cilju ranog otkrivanja melanoma.

Ultrazvučni pregledi abdomena, biće obavljani u specijalističkim ambulanatama u novoj zgradi Kliničkog centra, u Centru za radiologiju (ulaz sa glavnog stepeništa), saopštila je uprava KC.

Svi zainteresovani za pregled mladeža kod dermatologa, isti mogu obaviti u specijalističkoj ambulanti Klinike za kožne bolesti, u starom delu naše zdravstvene Ustanove.

Preventivni pregledi u isto vreme, biće organizovani i u niškom Domu zdravlja. Lekari ove zdravstvene ustanove, ovog meseca će u prostorijama Službe za zdravstvenu zaštitu žena, na prvom spratu Doma zdravlja Niš, preventivno obavljati opšte ginekološke preglede.

N.M.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>