Bilbord u Nišu: Andrija Milošević za gradonačelnika?

Bilbord Andrije Miloševića, crnogorsko-srpskog glumca osvanuo je ovih dana pored Beograda i u Nišu, tačnije kod betonskog mosta, a prema mestu koje svi u ovom gradu zovu Ured.

Milošević je već u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ najavio svoj ulazak u politiku, ali pošto je poznat po humorističkim ulogama mnogi na ovu pojavu gledaju kao na marketinški trik. Ipak, u svojoj izjavi u ovoj emisiji nije bilo ni malo šale tako da niko nije načisto o čemu se radi? Neki pak pretpostavljaju kada je bilbord osvanuo i u drugom gradu – da se, ipak radi o nekom glumačkom projektu.

foto: M.S. (klik za uvećanje)

U Beogradu se „kandidovao“ sa sloganom: „Nema posla“ i „Prvi na listi“ kao i u Nišu, ali i „Andrija za gradonačelnika“. U Beogradu je to možda normalna pojava jer slede lokalni izbori.

U Nišu još nije najavljen izborni ci(r)klus, ali i u vladajućim i u opozicionim partijama se spominje mogućnost da se održe do kraja godine tako da nije poznato da li su poruke s ovih bilborda zbilja ili šala.

Bez obzira na to prolaznici u Nišu pored ovog bilborda gledaju sa smeškom. Za sada ne znamo da li je još neki postavljen u Nišu što je i manje bitno.

M.S.

 

3 Comments

  1. Svaka čast Andriji jer dobar je kao profesionalac u glumačkom poslu koji radi.Verovatno bi se dobro snašao i među politicarima amaterima.Ali Nišlije bi morale da se zanisle zašto im grad vode kadrovi iz došljačkog uvoza koji nisu autentični ljudi iz ovog grada, a kojima je to često usputna stanica u pokušaju da sedokopaju Beograda ili uvećaju svoju imovinsku kartu.Andija umesto Darka bio bi i crnogorski kontinuitet u gradu na Nišavi!Serdar posle serdara!

  2. Ostavlja glumu ? Najveci „glumci“
    /Oskarovci/ su u Srbiji na vlasti !
    Vidi da ne moze da im parira u glumi ali u politici moze – cak i bolje od njih!
    Pametniji je od 110% njih !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *