Bivši radnici očekuju rešenje za isplatu zaostalih dohodaka od premijera Vučića

Radnici bivših niških industrijskih giganata oformiće delagaciju koja će tražiti prijem na sastanak s premijerom Aleksandrom Vučićem i Vladom Srbije kada budu boravili u Nišu. Oni očekuju da ovaj razgovor bude ključan u rešavanju problema isplate zaostalih dohodaka koje potražuje preko 4.000 radnika. Ovo je kratajk zaključak današnjeg sastanka bivših radnika koji očekuju od premijera da predloži rešenje.

bivsi-radnici
foto arhiva: gradjanin.rs

Mi potražujemo oko 2,5 milijardi dinara. Znamo da to nije mali novac, ali svi su nam obećavali i ništa se nije dogodilo. sada želimo da premijeru ukažemo na te probleme i nadamo se rešenju – kažu ovi bivši radnici.

Premijer sa ministrima iz Vlade Srbije bi trebali da borave u kasarni Knjaz Mihajlo od 10. do 15. oktobra kada bi trebalo da prima građane na razgovor.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Dobro bre , ljudi…200 godina je proshlo , kako vam zatvorishe firme i izbacishe vas na ulicu…ni „demokrate“ vas nisu chule ni videle a sada ochekujete chudo !!!???
    vuchic vas „gleda i chuje i razume vashe probleme“ i saslushace vas i nema da ide u kenef a i vi se, na zhalost, nema ofajdite ! Dao Bog da greshim i da vidite fajdu. Ima da vam obeca otvaranje 3.000.000 radnih mesta a svi vi , ukupno imate 5.423.378 godina radnog stazha a penziju i pare , dao Bog – da dochekate ! Uskoro…za 57 godina!
    Zhao mi je shto sam pesimista , ali me je zhivot /u Srbiji/, tome nauchio.
    Neka nam je svima Bog na pomoci a od vlasti…..?????????????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *