Bjelogrlić i “Partizan“ nisu doveli kuvara – evo gde su se slatko najeli roštilja u Nišu?

U Nišu se očigledno svaki sukob završi za kafanskim stolnjakom. Tako je izgleda i ovog puta bilo.

Posle „ubojitih“ saopštenja Fudbalskog kluba „Partizan“ da očekuju nepošteno suđenje, da će dovesti svog kuvara zbog sumnje da će biti otrovani, ništa od toga se nije desilo. Naprotiv. Za njih je sve bilo u redu.

Konobar Boban Đurđanović i član uprave Ivica Ilijev

Umesto svog kuvara, oni su obrok imali u Etno kafani „Biser“ na teniskim terenima gde su kako saznajemo bili izuzetno zadovoljni i hranom i pruženim gostoprimstvom.

Konobar Nenad Ristić i Dragan Bjelogrlić (klik za uvećanje)

Istina, Dragan Bjelogrlić naš glumac, producent i član uprave kluba je često morao da ustaje sa stola da bi se slikao sa konobarima, gostima i simpatizerima „Partizana“, ali to je cena slave. Nije zaostajao u tome ni Ivica Ilijev, bivši igrač ovog kluba.

Kao dobar domaćin pokazao se predsednik niškog kluba, Ivica Tončev.

Niški Radnički je igrao u sredu važnu utakmicu za rasplet domaćeg prvenstva pa su se klubovi, „dobacivali“ saopštenjima u kojima su iskazivali svoje negativne stavove o nastupajućem meču. Partizan je pobedio sa 1:3.

U ovom ugostiteljksom objektu su ručale ili večerale mnoge poznate ličnosti iz Srbije i inostranstva, a jedna od njih je i premijer-predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *