Bogoljub Karić u Nišu: Podržavam Vučića i hoću da hranimo Moskvu!

Bogoljub Karić, lider Pokreta „Snaga Srbije“ posetio je danas Niš. U rukama sa zelenom salatom, obratio se građanima na parkingu ispred Skupštine grada Niša gde je rekao da daje punu podršku lideru Srpke napredne stranke, Aleksandru Vučiću. Karića je sačekalo na parkingu 20 do 30 ljudi, a mnogi proilaznici su iskoristili priliku da se slikaju s njim, kao jedan od poznatijih snimatelja u Nišu, Ranko Ivković, a uz komentar na društvenoj mreži facebook „kada se nisam slikao s Noletom, onda sam s Bogoljubom“.

Bogoljub Karić i Ranko Ivković

Ako može Holandija da živbi od lala, može i Srbija da prodaje salatu celoj Moskvi! Hoću da preporodim poljoprivredu i da vratim propalim preduzećima stari sjaj, rekao je Karić danas u Nišu. On je naglasio da bi želeo da bude savetnik premijeru Aleksandru Vučiću za privredu.

foto: TV Zona plus

On je potom prošetao Trgom kralja Milana, a potom i Voždovom ulicom. Sa zelenom salatom u rukama je promovisao svoj program juče u Leskovcu.

Bogoljub Karić se pre 11 godina „preseliko“ u Rusiju posle afere „Mobtel“.

M.S.

4 Comments

  1. U Nišu i Srbiji – sve veći cirkus !
    Ko li će još sve da dodje ?
    Ali , istrpećemo zbog tenisera … zaslužili su ! Bore se za „Salataru“ …
    A i „veliki“ prof dr sci Karić je „nahranio“ Srbiju , pa kidnu u Moskvu a sada će uzvratiti gostoprimstvo enormnim izvozom hrane u Rusiju !
    Ne vredi ni Djoletova pesma „Odlazi cirkus“ … iz Srbije i Niša cirkus ne izbija !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *